Beeldkaarten voor coaching en trainingsdoeleinden geschikt voor volwassenen, kinderen, analfabeten en multiple languages teams

Ik vind dit spel echt een aanrader

Ik gebruik dit kaartspel met enige regelmaat in mijn werk. Ik ben drama therapeut en werk binnen de verslavingszorg. Ik gebruik het spel meestal als hulpmiddel voor de cliënten om elkaar feedback te geven en om iets over zichzelf te vertellen. Daar is dit spel uitermate geschikt voor.

De afbeeldingen zijn helder en geven genoeg ruimte om er een eigen interpretatie aan te geven. Bovendien is het aantal kaarten en de diversiteit van de afbeeldingen ruim voldoende om verschillende aspecten van iemand te kunnen benoemen.

Hoewel de hoofdfiguur op elk plaatje een vrouw is, kunnen zowel mannen als vrouwen zich er gemakkelijk in herkennen. De kaarten op zich zijn van een goede grootte en stevig genoeg om er met veel handen aan te zitten zonder dat ze stuk gaan. Ik vind dit spel echt een aanrader!

Janny de Boer
Dramatherapeut
Jellinek Verslavingszorg Utrecht

Een waardevol instrument

In mijn praktijk begeleid ik mensen met o.a loopbaan-, zingevings- vragen en burn-out klachten. Ik werk met diverse methodieken en zet verschillende werkvormen in.

De mooie inzicht kaartjes blijken in of misschien juist door hun eenvoud een waardevol instrument. De uitnodiging een kaartje te kiezen en vanuit dit beeld, te vertellen wat mijn cliënt hierin raakt blijkt een schat aan vaak onbewuste informatie op te leveren. Het verheldert hun essentiële begeleidingsvraag en daarmee het wezenlijke doel van de begeleiding.

Thonny Oosterlee van der Vegt
Zin in Werk en Leven
Psychosociaal therapeut
Loopbaanbegeleider

Jouw review hier?

Heb je een set ontwikkelingskaarten gekocht? Wil je jouw ervaring met ontwikkelingskaarten hier op deze plek terug lezen? Dat kan. Leuk!

>>> Stuur jouw review naar contact@xeri.nl

Heb je tijdens een coachingstraject, training of teamvergadering ervaren hoe het is om met ontwikkelingskaarten te werken? Wil je hier iets over vertellen? Dat kan en mag natuurlijk ook.

Geef gerust aan of je jouw verhaal anoniem wilt delen of met naam, functie en/of een directe link naar jouw website. Zodra jouw review online staat ontvang je van mij persoonlijk een mail.